Fornemt besøg

Som nogle af jer nok har set, blev Tim og jeg kontaktet af TV2 Østjylland, da de havde hørt om denne blog og ønskede at belyse den situation vi stod i. Tim og jeg var begge enige om, at vi selvfølgelig skulle deltage i et interview, for hvad er meningen med at starte en blog, hvis man ikke ønsker at være åben omkring det hele? Hvis vi kunne være med til at sætte større fokus på lige netop det vi gennemgår, og som mange mennesker gennemgår, hvorfor så ikke gøre det?

 

Jeg havde skrevet lidt frem og tilbage med TV2 Østjyllands journalist Mads Otte; han forklarede, at de gerne ville mødes til et interview hjemme hos os og hvis det var muligt og hvis vi tillod det, være med til vores næste scanning. Tim og jeg havde været til en del scanninger før og den næste scanning var heldigvis ‘kun’ en kontrolscanning, for at se om der var tilkommet noget nyt i forhold til vores datters hjerte. Derfor accepterede vi, at de deltog. I kan læse mere om hele vores scanning her.

 

Dagen kom, hvor scanningen skulle finde sted. Vi mødtes med en journalist og en fotograf på Skejby sygehus, som fulgte med ind. Efter selve scanningen, forlod de lokalet, så Tim og jeg kunne snakke det hele igennem med lægerne, uden at det blev filmet.

De fulgte så med hjem til vores hus, hvor de filmede forskellige ting og lavede et interview med os på vores kommende datters børneværelse. Resultatet af hele dagen og af interviewet kan ses på her og på nedenstående video.

 

Jeg synes faktisk selv det er blevet ret godt og jeg kneb faktisk selv en tårer eller to da jeg så videoen. Blame it on the hormons, haha.

(Beklager den dårlige grafik i videoen i starten – hvis lyden driller, så klik ind på linket og se videoen)

 

 

 

2 tanker om “Fornemt besøg

 1. Jeg synes det er fedt at i står frem. Jeg fødte selv en datter i november 17, med hjertefejl, som følge af hendes kromosomfejl osv.
  Vi kom hurtig til at gøre det til et tabu, og stadig i dag har jeg svært ved at fortælle om det.. da jeg tidligere har mødt fordomme pga. Vores beslutning..
  Men alt held og lykke til jer og jeres datter!

  Vi er også tilknyttet Skejby, og har kun gode erfaringer..

  1. Hej Carina,

   Tusind tak for din kommentar. Det er nemlig svært at stå frem, når folk har en masse fordomme omkring det hele. Vi besluttede os hurtigt for, at det var bedre at stå frem, så vi hurtigt lagde kortene på bordet og så måtte folk egentlig mene hvad de ville. Men jeg kan sagtens forstå det dilemma I har stået i, det er en rigtig svær situation at gribe an.
   Jeg håber det går godt med din lille datter og jer som familie. Tusind tak fordi du læser med.

   De bedste hilsner,
   Anna Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *