OM

Hej og velkommen til min lille, nystartede blog 🙂

 

Mit navn er Anna Sofie. Jeg er 23 år og bor i Romalt, en lille forstad til Randers, sammen med min kæreste Tim og vores springer spaniel Kaya. Tim og jeg har været kærester i 6 år og har boet sammen i 3 år. I december flyttede vi fra vores lejlighed i Randers, til vores skønne lille hus i Romalt. Sammen venter vi vores første barn til september – en lille, livlig pige, som desværre ikke er helt rask.

Min blog er en personlig beretning om livet som gravid, med op- og nedture, hvor vores datters hjertefejl vil fylde en del. Derudover vil jeg skrive om alt det der rør sig i mit liv, om min store passion for skønhedsverdenen, mit arbejde som sygeplejerske på en psykiatrisk afdeling – ja alt hvad jeg elsker og hvad der er indbegrebet af mig. Jeg håber I kan fornemme, at bloggen oftest vil bære præg af min positive tilgang til livet, men der vil også være blogindlæg, som bærer præg af tanker og frustrationer.

Jeg håber i hvert fald at I vil tage rigtig godt imod den. Tøv endelig ikke med at skrive kommentarer med ris eller ros.

 

Og hey! Så får I lige et billede af mig og Tim med på vejen, så jer der ikke kender os kan sætte ansigt på 🙂